12 Ocak 2015 Pazartesi

CANIM AİLEM

 
 
 
 
 



Ödemiş'e arada sırada 2 günlüğüne ziyarete gidebilmek iyi oldu. Önceden böyle bir lüksüm yoktu.. Hep uzak çok uzaktım. Şimdi Muğla'dan arabana atladın mı 2,5 saatte gidebiliyorsun.. Aşırı uzaklıklar zor ..
Annecimmm & Ananem & Minik Elifim

 
Aslında bu karede annemde olsa 4 kuşak bir arada olurduk...

çocukluğum evim..

kuzenler

Annem ve kızları...
 
                          Benim tatlı ve huysuz kızım.. Sıcakkanlı Elif sarıldıkça ona yüz böyle...

2015 e girdiğimiz bu günlerde ailemi ziyaret ettik.. annemi çok özlemiştim.. Onu gördüm.. Oda bizleri görmüş oldu. Çocuklarım anane ve dayılarını gördü. herkese iyi geliyor aile ziyaretleri..
Erol & Fadik yeni ev almıştı.. Onları ev ziyaretinde bulunduk.. Hasan & Sezen yeni bebeklerine takımızı  taktık.. Ahsen Ada... Küçük bebeğimiz.. maşallah çok tatlı...


 
Ödemiş'de  çarşıda gezerken Hasan dayısı ile denk geldik. Ege'ye haydi gel seni bir gezdireyim dedi.. Emre'nin kaskını takıp gezdirip evlerine götürmüş ve Emre ile oynamışlar..
her zaman bir arada olamayınca insan ailesini çok özlüyor.. canım ailem benim... 

2015 ' E MERHABA


 
2015 'e merhabadan eşim ve kardeşim..
 
Bu yıl yeni yıla en küçük kardeşim Erol KAYA ve ailesi
Eşimin abisi Enver DEMİRAL ve ailesi ile Kuşadası Hilton'da girdik..
 İlk gidenlerden olduk. Çünki abisi dedi ki: erken gidersek yerimizi beğenmezsek değiştirme şansımız olur dedi.. ve gittiğimizde yerimiz kapı ağzıydı. Kapı açıldıkça çocuklar üşüyebilirdi.. Yoğun ricalar sonucu yerimizi değiştirdik..(:   Çok da iyi oldu. Masalar mezelerle doluydu.. Mezelerimizi yedik.. Ara sıcakları geldikçe yedik.. Ama ana yemek 10 da geldi.. Hindi... Artık o saatte hindiyi yiyebilen kişi var mıdır bilmiyorum.. Bizim masa yiyemedi... Ambians güzeldi .





Yunan müziği vardı. ama sanatçımız her nedense slow şarkılardan bir tık yukarıdaydı.. Şıkır şıkır yunan tavernası olacak.. tabakları kıracağız diye düşünmüştüm.. tabakları kıramadık... ): İlerleyen saatlerde Türkçeye döndü.. Hilton Double Tree'nin bahçesinde sokak partisi vardı... Ateşler yanıyor.. Elektrikli ısıtıcılar ısıtıyordu ortamı.. Çocuklarla zaman zaman dışarıda zaman zaman içeride takılıyorduk.. sıcak şarap vardı kazanda tarçınlı.. kaynar suyun içinde kırmızı şarap mis gibi tarçınlı... bir yudum tadına baktım.. Votka içiyordum ben. çarpılmayayım dedim..içeriden 11:30 civarı sokak partisine çoluk çocuk çıktık..Çünkü dışarda hareket ve DJ vardı.. Bir kaç resim çekildik bahçede..


Sokak partisindeki ateşler..
 

Rahat rahat takılıyorduk..
 
 
Bu resime de bayıldım ya... Kardeşim Erol sevgili eşini öpüyor. Bizim Fadik'de öpülmekten hem mutlu hem de istemez yan cebime modunda.. hoşnutsuz.. Tatlı cadı..
 
 



    Uyandım... evdeyim.. Gözümü açtım saate baktım sabah 6. Kendimi çok iyi hissetmedim.. kafamı çevirdim. Aynı odada oğlum ve eşim yatıyoruz.. Kardeşlerimi düşündüm.. Onlarda bize geldimi? halla halla nasıl eve geldim? Hangi araba ile geldim? gece 12:00 da ne oldu ailemle girerken acaba sarıldım mı onlara? aklımda boşluklar sorular...... Ahmet uyansa da sorsam.. Bir kalktım tuvalete doğru.. ve kustum.. Titriyorum..Salonun kapısı kapalı demek ki kardeşlerim orada yatıyor.. Birilerini bir şey olsaydı.. Ahmet böyle yatamazdı diye düşünüp yatağa geri döndüm.. Ama uyuyamadım.. Anladım ki benim filmler kopmuştu.. merak ediyordum neler olduğunu... Artık sora sora öğrenecektim..

SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM
1- Sokak partisinde çok eğlendiğimi
2- Havai Fişekleri
3- Dansöz çıktığında ahmete ben mi güzelim o mu güzel soruma: Dansöz cevabını alınca.. allaahhhh belannnnıııı vvversiin Ahmet diye bağırdığı mı?
4- Merdivenlerden düştüğümü
5- Sürekli Ahmet seni seviyorum dediğimi
6- Eltim dedi ki garsonla dans ettiğini hatırlıyor musun???? ne dedim tutmadınız mı beni... Nasıl olur dedim.. Şoook Şokk.. Dedi ki garson bayandı.. hahh haa... (:
7- Arabanın halı filekslerine kustuğumu
8- Kuşadası'ndan eve gelinceye kadar horladığımı :(
9- Kusmuklu kıyafetlerimi çıkaran kayın validemi.. sen çok iyi bir annesin.. seni seviyorum dediğimi... Sarhoştum hatırlamıyorum... (:

Bunca şeyden sonra 2015 yılım alkol ve sigara ile geçecek.. nasıl girersen öyle gider diyenlere inat..12 gündür.. No sigara No alkol... Sigarasız günler benimle olsun ... İlerleyen aylarda yeniden bira içebilirim ama....
 Nasıl bu hale mi geldim.... 3 bardak portakallı votka.. meyve suyu bardaklarında idi. Bir de oturarak votka içince yağa kalkınca çarpıyormuş.. Bilmiyordum öğrendim.. otururken çok normaldim.. Dışarı çıktığımız andan 5 dakika sonrası yok...

 Bir arkadaşım dedi ki bende içip içip bir kere sarhoş olup hatırlamamak isterdim dedi.. SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM... Cümlesini kurmak ve onun altında dağıtmak isterdim; dedi.. ve bende pişmanlık duymaktansa... hayat da bir kere sarhoş oldum koptum.. ve anım var..(: Hayat da bir kere kopmalı... Hatırlamamak çok zor olsa da ... Arada derin boşluk ve sorular... Birileri soruları cevaplayınca çok komik oluyor ama...

2015 de herkese önce sağlık , huzur, keyif, para ve başarı diliyorum..

 Toplumsal mesajım da: Barış dolu,insan hayatının önemsendiği, ekonomik ferahlık ve demokrasi içinde yaşanan modern günler olsun..






Soldaki gelinimiz Fadik, sağdaki eltim Dilek
Aile saadetiydi...