25 Eylül 2009 Cuma

RAMAZAN BAYRAMI 20.09.2009


Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, bir telaş bir koşturmaca. bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ’pause’ düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...

Ramazan Bayramını evde geçirdik..Ailelerimizin yanına gitmedik.Bir koşturmaca , bir heyacan yaşamadık. tatil kısaydı..Kısmetse Kurban bayaramına gideceğiz.Bayramın tadı aileyle güzel. Hoş bizde evde dinlenmiş olduk.. Bir günde gezdik. İzmite gittik. ege çok eğelendi. Mutlu oldu. bizde mutlu olduk..


Baba oğul kaldırım kenaraında dinlenirken.. Ege yürüyor yürüyor. Arada kafasına göre oturup mola verine.. babasıda yanında dinleniyor..Çok yürüdü Ege o gün.

Oğluma refakat ederken. Galiba bende çocukluğuma döndüm...


Ahmet ne heyacanlandı ilk dönme dolap dönmeye başladığında. O heyacanını yakaladım ama. resimledim...


Oğlum arabalrqa bayılıyor. İnmek istemiyor asla..Kornalarınıda çalıyor. ihmal etmez. vites değiştirir. Sıkı gözlemciyiz.

Egeyi bıraksam Şuu şuu diye suya atlayacak..Çok seviyor suyu oğlum..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

egecim nice güzel bayramlar gör inşallah:)
ne güzel eğlenmişsiniz izmitte
anenele baban en az senin kadar eğlenmişe benziyor:)
onları hep izmite götür tamam mıı:))

egeşüki dedi ki...

Aynurcum.. Çok hossun. evet valla Egede bizi çok eğlendirmiş oluyor. sayaesinde. eğleniyoruz..

Ege Sönmez dedi ki...

egecim ne güzel bir bayram senin için annenle ve babanla doya doya vakit geçirmişsin eğlendiğiniz üçünüzünde gözlerinden belli oluyor ne güzel

dore-nilü dedi ki...

bayramların en güzeli sizin olmuş bence ne güzel eğlenmişsiniz arada böyle yapmak lazım