20 Ağustos 2009 Perşembe

EGE HAYVANLARI TANIDI..


İNEKLER MÖÖÖ MÖÖÖÖÖ der değilmi oğlum.. Sürekli möööö, möööö dedi durdu. Amcasının çiftliğinde inekleri gördükçe.. Çok sevdi inekleri.


Kuşadası değirmende tavşanları izledi egecim. hayranlıkla..

Kuşadası milli parkta inasanlara alışmış olan domuz yavruları , anneleriyle yiyecek peşinde koşarlarkan, insanlara hiç zarar vermiyorlar.. çok şirinlerdi.

atlara dıgıdık dıgıdık diyorum. oda benzer sesçıkartıyor. ve kafasını sallıyor aşağı yukarı...

dedesinin atı buda.. seneye binebilirsin egecim, dedenle beraber...

ikinizde miniksiniz, ikinizde kahverengili.. çok şirin bir resim.. bence.. sevimliii değilmi ama....
Beril kuzeni de çok sever hayvanları.. köpeklerden hiç korkmaz..


Köpekcikler oğlumu yalayınca ağladı bebeğim..hemencik

EGENİN TRAKTÖR HAYRANLIĞI

Ege traktörü o kadar çok sevdiki sürekli dilinden tarktör kelimesi yüzlerce kez çıktı. uykusunda bile sayıkladı. Tüm aşleyi tarktör demesiyle büyüledi. Traktör dedikçe bir tane satın alasımız bile geldi.Ödemişde sürekli yoldan traktör geçiyor. insanlar şehir içi ulaşımında kullanınca Ege bol bol görünce hayranlık duydu. Kocaman tekerleklerine ve çıkardığı sese.. çok sevdi oğlum traktörü.Sakarya'ya gelince oyuncağını aldık. ama kesmedi tabi. idare eder. arada bir traktör diyor genede..Yoldan geçen iş makinası kepçelerle idare ediyoruz.


Bizi kabul etti oğlum traktörüne..


Traktör kullanmanın manevralarını da kapmış hemen gözlemleyerek.. Marşa basıp çalıştırma ve arada vites değiştirmek gibi.. Ve direksiyon çevirme..hiç birini ihmal etmiyor ama pedallara ayağı yetişmiyor Egemin..


Berilin traktöre binmesine dayanamayıp, ağlama krizine girdi kıskançlıktan .. çok komikti.Ama çok şiddetle bağırıp berili korkuttu tabi.Paylaşamadı traktörünü..
Kimin Traktörünü kime bindirtmedi.. Böyle de bir durum var.

Dede traktör dede- traktör kelimesi aradan 3 hafta geçmesine rağmen hala.. iki kelimeyi çok sık söylüyor.. Tatlı oğlum. dededi motorsiklet de bindirdi oğluma..

Babayla dağ- bayır gezdiler...

Dedesi tarktöre bindirdi oğlumu.