20 Eylül 2010 Pazartesi

FİLİZCİĞİM TEBRİKLER ANNE ADAYISIN.


Filizciğimin.. Doğal sürecde beklenen 4 buçuk yılda, malesef bebek için umutları kalmamıştı ki.Tüb bebek tedavisine başladılar. Ve ilk tedavinin sonucunda; beklenen 12 gün çok zor geçti. Onlar içinde bizim içinde.18.09.2010 da belli olacaktı hamile kalıp kalmadığı.Veee beklenen gün geldi çattı..Heyacan doruktaydı. Dualarla, umutlarla geçti 12 gün..Bizde o gün Adapazarına gidelim ve arkadaşımın üzüntülü günüyse üzüntüsünü paylaşalım. İyi günüyse mutluluğunu paylaşalım diye düşündük..Veee sonuç POZİTİF ...çıkmış biz evden çıkmadan sabah erkenden tahlili yaptırıp, güzel haberi bize verdiler. Çok şükür çok mutlu olduk..


Allahım sağlıklı, mutlu bir gebelik kısmet etsin ve sağ salim bebeğini mutlulukla kucağına alasın.temennim budur. Anne olmak çok başka bir duygu. Filizciğim de hak etti bu duyguları yaşamayı. Tüm kadınların en doğal hakkı. Esat sende iyi bir baba olacaksın eminim .. Tebrik ederim ikinizide..


Egeye kardeş geliyor... Ne güzel bir mutluluk .


Filiz de iyi bir anne adayı..Sonucu öğrenir öğrenmez hemen sigarayı bıraktı..Canım arkadaşım tebrik ederim. Bir çok sağlık personeli bile bile hamile iken sigara içiyor; ...malesef.....sen Çok öncesinde şartlandığın için çok zor olmadı sigaradan uzaklaşman..

Bebeğini düşünen ve seven bir anne olacaksın. Demeyin öyle bebeğini sevmeyen anne mi olur.. Oluyor malumunuz..Filiz zaten bebek bakımında oldukca tecrübeli. o günler geldiğinde çok pratik ve sağlıklı bilgilerle bebeği ile ilgilenecek..O bebek ki çok şanlı olacak. Böyle bir anne ve babaya sahip oluğu için..


bir tebrikde burdan kazanıyorsun..


Çok güzel bir kutlama yemeği yedik.Güzel bir günü beraber paylaştık.Bearber sevindik...Sağosunlar varolsunlar. darısı tüm bebek bekleyenlerin başına...


Hiç yorum yok: